תהליך ייצור היין
הענבים נבצרו באופן מכני בשעות הלילה והועברו מיד אל היקב.
לאחר שעברו ריסוק עדין, העברנו את הענבים אל מיכל נירוסטה מקורר, בו החלו בתהליך התסיסה האלכוהולית בטמפרטורת 25 מעלות, תוך כדי כך שהפעלנו מספר משטרי המטרה שונים – זאת על מנת להגיע למיצוי של טעמים, ארומות וצבע מהזגים.
בשלב בו היין השיג את רמת המתיקות הנדרשת, הענבים נסחטו בסחיטה עדינה ואיטית, בלחצים נמוכים. חיזקנו את היין בכוהל עד לרמת %16 – על מנת לעצור את התסיסה וכדי לשמר את המתיקות הטבעית.
בהמשך, היין החל בתהליכי ההתבגרות שלו, שנמשכו 15 חודשים – בתוך חביות עץ אלון ישנות, צרפתיות ואמריקאיות, ומתחת לכיפת השמיים.